Consolidare,Stabilizare definitiva
INGREDIENTE:
500 g faina integrala de grau
3 lg indulcitor
150 g iaurt Zuzu 0%
1 lgt ulei de masline
1 lgt drijdie uscata
1 galbenus pentru uns
sare
UMPLUTURA:
200 g branza de vaci 0%
indulcitor
1 lgt coaja rasa de lamaie
1 lgt esenta de vanilie
1 lg amidon
MOD DE PREGATIRE ALUAT:
Amestecam faina,iaurtul,sare si drojdia
Omogenizam bine compozitia si vom obtine un aluat moale si pufos
lingurita de ulei masline si mai framantam aluatul pana uleiul s-a incorporat foarte bine
Lasam la dospit pana aluatul isi dubleaza cantitatea
MOD DE PREGATIRE CREMA:
Se amesteca toate si se umplu trandafirii cu ea
CUM MODELAM TRANDAFIRII?
EXACT CA IN IMAGINELE DE MAI JOS
Mie mi-au iesit 7 trandafiri
PASUL 1
Luam cate o bucatita de aluat si intindem in forma rotunda
PASUL 2:
Sectionam foaia de aluat cu varful unui cutit unde vom obtine 4,, petale,,
PASUL 3:
In mijlocul foii punem 1 lingura de umplutura
PASUL 4:
Luam o ,,petala"si o punem peste umplutura(exact ca in imagine)
PASUL 5:
Ridicam si petala din fata celei de inainte
PASUL 6:
Ridicam si a treia petala cuprinzand cele doua petale ce formeaza centru trandafirului
PASUL 7:
Si ultima petala ce o vom pune sa cuprinda toate cele 3 petale deja existente
Si am obtinut un trandafir pufos si Dukan
Pe foaie de copt in tava de la aragaz punem trandafirii unul cate unul si ii ungem cu ou
Ii bagam la cuptor cca 20 minute la foc mediu
Scoatem tava si trandafirii rumeni , calzi si ii pudram cu indulcitor
Sunt foarte buni!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu