(Croaziera,Consolidare,Stabilizare)
500 g pipote si inimi de pui spalate si curatate
1 lg ulei de masline
300 ml suc de rosii fara zahar
1 ceapa
5 catei de usturoi
1 radacina mica de telina
sare
chilli
piper
boia de ardei iute
curry
1 legatura patrunjel verde tocat
1 legatura marar verde tocat
MOD DE PREPARARE:
Spalam bine pipotele si inimile de pui si le punem intr-o cratita si le acoperim cu apa
Adaugam sarea si le dam 1-2 clocote
Le scurgem si le clatim sub jet cald de apa
Apoi ,intr-o cratita ,calim ceapa,usturoiul si telina,marunt tocate ,intr-o lingura de ulei de masline
Dupa ce ceapa s-a inmuiat,adaugam pipotele si inimile de pui si amestecam pe foc mic cateva minute
Adaugam sucul de rosii,piperul si amestecam bine
Acoperim cratita cu un capac si lasam tocanita sa fiarba la foc mic
Condimentam tocanita cu sare,patrunjel,marar si inchidem focul
POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu