- 2 lg Tarate de ovaz 1 kg
- 1 lg Tarate de grau 250 g
- 1 lgt FAINA Konjac- 100g
- 1/2 lgt Praf de copt PALEO 60g
- 1 ou
- 2 lg iaurt grecesc sau branza
- 1 praf Sare Albă - HIMALAYA Szafi 500
- 1 lgt seminte Seminte susan 150 g si Seminte in 150 g
MOD DE PREPARARE:
- separi albusul de galbenus
- mixezi bine galbenusul cu iaurtul grecesc sau branza
- adaugi faina de konjac ,praful de copt
- amesteci bine
- bati albusul spuma tare cu un praf de sare
- incorporezi albusul in compozitia obtinuta anterior,amestecand usor sa nu se lase albusul
- tapetezi o tava cu hartie de copt si formezi chiflele
- lasi distanta intre ele
- presari semintele
- coci chiflele in cuptor preincalzit aproximativ 25 minute
IDEALE PENTRU HAMBURGER SAU SANDWICH
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu