duminică, 22 martie 2015

PASCA CU BLAT DE CACAO


INGREDIENTE ALUAT:
  • 5 oua
  • 5 lg branza quark
  • 3 lg indulcitor(sau dupa gust)
  • 5 lg tarate de ovaz macinate
  • 1/2 lgt esenta de lamaie
  • coaja rasa de lamaie
  • 2 lg cacao


PENTRU BRANZA:
  • 300 g branza de vaci 0%
  • 2 lg branza quark 0,2%
  • 2 lg indulcitor(sau dupa gust)
  • 2 lg goji
  • 1 lgt esenta vanilie
MOD DE PREPARARE ALUAT:
Separi ouale iar albusurile le bati spuma tare cu indulcitorul pana capata consistenta unei smantani groase
Ulterior adaugi galbenusurile in care incorporezi ,ca la maioneza,quarkul,coaja de lamaie,esenta si omogenizezi
Apoi adaugi taratele in ploaie
Se pari coca in doua boluri
In unul pui cele doua linguri de cacao
Il asezi in doua forme  de silicon,sau tavi tapetate cu hartie de copt si-l coci 20 -25 minute ,pana se rumeneste
Vei obtine un blat maro de cacao si unul alb


PT CREMA :
Intr-un castronel cu apa calduta si esenta de rom ,pui goji la inmuiat cca 10 minute
Mixezi branza cu celelalte ingrediente pana devin cremoase
Dai crema la frigider 20 minute
Cand blaturile sunt coapte ,le lasi sa se raceasca 
Blatul de cacao il pui pe un platou si il ungi cu jumatate din compozitia de branza 
Apoi pui goji scurse bine de apa 

Si cealalta jumatate de crema peste goji

Acoperi cu celalalt blat alb

Dai pasca la rece aproximativ 2 ore inainte sa o servesti

O bunatate 

Se topeste in gura
Incearca si tu 
Nu vei spune ca e pasca Dukan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu