( Atac,Croaziera,Consolidare,Stabilizare)
Ingrediente:
- 2 oua
- 100 ml lapte 0,1%
- 3 lg indulcitor
- 20 g gelatina(2 plicuri)
- 2 lg cacao 11%
- 1 lgt esenta de rom
- 1 lgt esenta de vanilie
- 3 lg quark
Preparare:
- Intr-un bol pui gelatina cu putina apa rece ,la deshidratat
- Freci energic (fie cu lingura de lemn ,fie cu mixerul)ouale cu indulcitorul
- Amesteci pana devine ca o crema
- Adaugi treptat laptele cald si gelatina ,care a fost in prealabil inmuiata (deshidratata)
- Pui compozitia la fiert,la foc mic,amestecand mereu ,pana se ingroasa
- Dai crema deoparte de pe foc si o lasi sa se raceasca
- Adaugi peste crema pudra de cacao ,esentele,si amesteci bine pana se integreaza complet
- Apoi adaugi quarkul
- Repartizezi sarlota in forma de silicon si o lasi la frigider cateva ore
E delicioasa
Se poate inlocui cacaoa cu ness si va iesi cu aroma de ness
Si pentru Atac ,renuntam la cacao si o facem doar cu vanilie(adica alba)
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu