(Croaziera,Consolidare,Stabilizare)
Ingrediente :
4 lg tarate de ovaz
2 lg tarate de psyllium sau grau
4 lg iaurt 0,1 %(eu am pus zuzu)
3 lg lapte praf degresat
2 lg inducitor
un praf de sare
esenta vanilie
esenta rom
2 lg cacao
Mod de preparare:
Amestecam toate ingredientele uscate intr-un castron
Turnam peste ele iaurtul si esentele pana cand obtinem aroma dorita
Omogenizam bine si,la nevoie,mai adaugam iaurt sau chiar apa pana cand obtinem consistenta necesara pentru a modela biscutii
Cu palmele umezite luam din pasta si formam biscuitei care sa nu depaseasca 3 mm grosime
Punem hartie de copt in tava si asezam biscuitii
Introducem tava la cuptor incins si coacem aproximativ un sfert de ora,verificand des sa nu se arda
Crema:
100 ml lapte
1 lg amidon
1 lg esenta vanilie
1 lg indulcitor
Se pun toate ingredientele pentru crema intr-un vas ,pe foc,la foc mic,sa fiarba
Amesteci mereu sa nu se prinda
Este gata cand s-a ingrosat
Cu aceasta crema ungi biscuitii pepito
Buni,buni
Incearca-i si tu!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu