luni, 30 martie 2015

RULADA CREMSNIT

(Croaziera,CN,Stabilizare)


Ingrediente blat :
2 oua
2 lgt indulcitor lichid
1 lgt esenta de vanilie
3 lg amidon
3 lg lapte praf
1 lg lapte degresat(optional,daca compozitia este prea tare)
1 lingurita jumate praf de copt

Ingrediente crema:
2 lg crema de branza 0,2%
1 lgt indulcitor praf
1 lgt esenta de vanilie


Mod de preparare blat:
Se bat ouale intregi
Adaugi indulcitorul si esenta ,apoi omogenizezi
Pui si laptete praf ,amidounul si iarasi omogenizam
Adaugi praful de copt si amesteci 
Daca compozitia este tare atunci pui si laptele 


Trebuie sa-ti iasa o pasta de consistenta maionezei

In tava de la aragaz ,tapetata cu hartie de copt,pui compozitita si o nivelezi 
Timpul de coacere este de 15 minute la foc mediu

Crema se prepara astfel:
Toate ingredientele amestecate  si se da la rece 10 minute
Cu aceasta crema ungi foaia de rulada ,o rulezi ,o infasori intr-un prosop curat de bucatarie,umed,si o dai la rece timp de 30 minute


Daca vei urma pasii corecti ai retetei mele 
Iti va iesi o rulada identica cu cremsnitul original
Daca ti-a placut aceasta reteta ,lasa un comentariu
Multumesc si spor la treaba!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu