luni, 30 martie 2015

BLAT ALB


Ingrediente:
5 oua
2 lg indulcitor
4 lg tarate de ovaz macinate
1 lgt ulei de masline
1 lgt praf de copt
50 ml lapte

Mod de preparare:

Ouale se separa(albusurile de galbenusuri)
Galbenusurile se amesteca cu celelalte ingrediente 
Compozitia obtinuta se lasa deoparte 10 minute
Intre timp se bat albusurile spuma tare cu un praf de sare
Se pun peste compozitia obtinuta anterior si se amesteca cu o lingura de lemn ,usor ,sa nu se ,,stinga"albusurile


Dupa ce am omogenizat bine albusurile batute in compozitia de galbenusuri,
Intr-o forma rotunda de silicon sau o alta forma dar tapetata cu hartie de copt
Cuptorul reglat pe mediu
Coacem blatul cca 20 minute
Scoatem blatul copt si il lasam sa se raceasca
Cu astfel de blat se pot face torturi ,prajituri cu creama etc

E foarte simplu de facut
Cu rabdare ,vei obtine tot ce doresti in asta viata nu numai prepararea retetelor mele
Succes si pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu