Ingrediente:
3 lg lapte degresat 0,1%
3 lg Xilitol 500
1 lg gelatina
3 picaturi Esență de vanilie - MAXAroma
3 picaturi Esență de Rom Jamaica - MAXAroma
Mod de preparare:
Mai intai punem gelatina la inmuiat intr-un castronel, cu 2 lg lapte
Pregatim doua boluri
Unul va fi pentru ciocolata alba si unul pentru cea neagra
Incepem:
In primul bol punem 5 lg lapte praf
3 lgt indulcitor
1/2 din cantitatea de gelatina deshidratata
esenta de vanilie
Amestecam bine,bine
Vom obtine o pasta alba
In cel de-al doilea bol
Punem 5 lg lapte praf
3 lgt indulcitor
1/2 din cantitatea ramasa de gelatina deshidratata
esenta de rom
cacao
Amestecam la fel ca si la cea alba
In forma de silicon ,punem prima crema
Cate o lingura din pasta obtinuta
Vor fi 4 bucati
La fel procedam si cu cea neagra
Daca observati bine,e o bucata de cioco bicolora
Da,am pus 1 lg din compozitia alba si 1 lg din cea neagra si cu un varf de scobitoare le-am amestecat pe mijloc
Dai ciocolata la frigider 4-5 ore
Foarte pufoasa
Te vei indragosti de ea si ai sa o mai faci cu siguranta
Pofta buna la cioco!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu