marți, 31 martie 2015

CIOCOLATA ALBA SI NEAGRA




Ingrediente:
3 lg lapte degresat 0,1%
3 lg  
1 lg gelatina


Mod de preparare:
Mai intai punem gelatina la inmuiat intr-un castronel, cu 2 lg   lapte
Pregatim doua boluri
Unul va fi pentru ciocolata alba si unul pentru cea neagra

Incepem:
In primul bol punem 5 lg lapte praf
3 lgt indulcitor
1/2 din cantitatea de gelatina deshidratata
esenta de vanilie

Amestecam bine,bine 
Vom obtine o pasta alba

In cel de-al doilea bol
Punem 5 lg lapte praf
3 lgt indulcitor
1/2 din cantitatea ramasa de gelatina deshidratata
esenta de rom
cacao
Amestecam la fel ca si la cea alba


In forma de silicon ,punem prima crema
Cate o lingura din pasta obtinuta
Vor fi 4 bucati 
La fel procedam si cu cea neagra

Daca observati bine,e o bucata de cioco  bicolora
Da,am pus 1 lg din compozitia alba si 1 lg din cea neagra si cu un varf de scobitoare le-am amestecat pe mijloc
Dai ciocolata la frigider 4-5 ore
Foarte pufoasa 
Te vei indragosti de ea si ai sa o mai faci cu siguranta
Pofta buna la cioco!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu