Croaziera PL,Consolidare,Stabilizare definitiva
INGREDIENTE ALUAT ALB:
2 oua
1/2 lgt ulei de masline
1 lg crema de branza 0,2%
2 lg tarate de ovaz macinate
1/2 lgt praf de copt
3 lg branza de vaci 0%
INGREDIENTE ALUAT VERDE:
2 oua
1/2 lgt ulei de masline
1 lg crema de branza 0,2%
2 lg tarate de ovaz macinate
1 /2 lgt praf de copt
2 lg spanac
sare
INGREDIENTE ALUAT PORTOCALIU:
2 oua
1/2 lgt ulei de masline
1 lg crema de branza 0,2%
2 lg tarate de ovaz macinate
1/2 lgt praf de copt
2 lg pasta de ardei
1 lg boia de ardei dulce
sare
PENTRU UMPLUTURA:
200 g crema de branza 0,2%
sare
piper
cimbru
praf de usturoi
MOD DE PREPARARE:
Avem nevoie de trei boluri in care vom face in acelasi timp cele trei compozitii de aluat.Ingredientele care ii da si nuanta fiecaruia in parte.Se prepara usor fiecare,asa ca se fac pe rand fara probleme.
PREPARARE ALUAT VERDE:
Se separa ouale,iar cele doua galbenusuri se freaca cu uleiul de masline,crema de branza,taratele,praful de copt,sare si spanacul oparit sau congelat ,tocat marunt
Separat albusurile se bat tare si incorporeaza in primul amestec
PREPARARE ALUAT PORTOCALIU:
La fel se repeta procedeul ca mai sus,doar ca se inlocuieste spanacul cu pasta de ardei si boia de ardei.Merge si pasta de rosii dar culoarea nu va fi la fel.
PREPARARE ALUAT ALB:
La fel se repeta procedeul,dar folosind 2 lg de branza de vaci cu sare mai mult
Cand toate sunt gata ,in tava mare de la aragaz,se pune o hartie de copt si se intind compozitiile alternandu-le dupa imaginatie
Se da la cuptor 20 minute iar intre timp pregatim crema de branza..amestecand toate ingredientele si potrivitde condimente
Se scoate tava cu rulada ,se lasa sa se raceasca
Apoi intindem crema pe rulada si o rulam
Se da la rece si se taie inainte de servire
POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu