INGREDIENTE:
250 g crema de branza 0,2%
100 g branza 0%
5 linguri de Amestec faina pentru prajituri
1 linguri de Tarate de grau 250 g
1 lingura de Tarate de ovaz 1 kg macinate
1 ingurita de esenta vanilie
1 lingurita de esenta de rom
1 lingura lapte light (0,1%)
MOD DE PREPARARE:
Intr-un bol mai mare se amesteca toate ingredientele cu exceptia lapte , cacao
Vom obtine un aluat care il vom imparte in doua(imaginea de sus)
La unul din ele ii vom adauga cacaoa amestecata cu laptele
Omogenizam bine ,bine ,pentru a se incorpora cacaoa
Din mingiutele obtinute vom face doua rulouri
Din fiecare rulou taiem bucatele a cate 5 -10 cm
Din aceste bucatele se fac rulori mai mici
Acestea se unesc la capete si se pun parte peste parte(rulat)
Apoi le unim capetele si ies ca cele din poza
In tava de la aragaz,tapetata cu hartie ,asezam covrigeii unul cate unul
Introducem tava in cuptor preincalzit
Coacere cca 20 minute la foc mediu
Scoatem tava din cuptor si ,,culegem"covrigeii rumeni si fierbinti
Ii pudram cu indulcitor pudra(eu am folosit Clio)
Sunt nemaipomeniti de buni si aromati
Incearca-i si tu!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu