miercuri, 11 martie 2015

COVRIGEI BICOLORI



INGREDIENTE:
250 g crema de branza 0,2% 
100 g branza 0%
3 linguri  de  
1 linguri de  
1 lingura de  ,
1 lingura de   macinate
1 ingurita de  esenta vanilie
1 lingurita de  esenta de rom
1 lingura lapte light (0,1%)



MOD DE PREPARARE:
Intr-un bol mai mare se amesteca toate ingredientele cu exceptia lapte , cacao
Vom obtine un aluat care il vom imparte in doua(imaginea de sus)
La unul din ele ii vom adauga cacaoa amestecata cu laptele 
Omogenizam bine ,bine ,pentru a se incorpora cacaoa 


Din mingiutele obtinute vom face doua rulouri
Din fiecare rulou taiem bucatele a cate 5 -10 cm
Din aceste bucatele se fac rulori mai mici 
Acestea se unesc la capete si se pun parte peste parte(rulat)
Apoi le unim capetele si ies ca cele din poza


In tava de la aragaz,tapetata cu hartie ,asezam covrigeii unul cate unul

Introducem tava in cuptor preincalzit 

Coacere cca 20 minute la foc mediu


Scoatem tava din cuptor si ,,culegem"covrigeii rumeni si fierbinti


Ii pudram cu indulcitor pudra(eu am folosit Clio)
Sunt nemaipomeniti de buni si aromati
Incearca-i si tu!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu