Se poate consuma si in atac ,daca se renunta la cacaoa din blat
Croaziera PP,PL,Consolidare,Stabilizare
Ingrediente pentru blat:
- 4 oua
- 4 lg tarate de ovaz
- 4 lg lapte praf 1%
- 1 iaurt mic grecesc 0%(150 g)
- 3 lg indulcitor pudra Clio
- 1 lg cacao
Ingrediente pentru crema:
- 200 g crema de branza 0,2%(eu am pus Quark)
- 2 lg indulcitor pudra Clio
- 1 lg esenta de vanilie
- 1 plic gelatina
- 3 -4 lg lapte cu 1,5% grasime
- 1 lgt amidon
Mod de preparare blat:
- Separi ouale(galbenusurile de albusuri)
- Galbenusurile le amestecam cu restul ingredientelor
- Albusurile se bat spuma tare si se incorporeaza in compoztia obtinuta anterior
- Tapetam tava de la aragaz cu hartie de copt (alba si nu maro)
- Punem compozitia pe foaie si o nivelam frumos
- Introducem tava la cuptor cca 20 minute la foc mediu
Mod de preparare crema:
- Punem gelatina la deshidratat intr-un castronel cu putina apa rece
- Apoi in alt vas punem branza si celelalte ingredinete
- Cele 3-4 lg lapte le punem pe foc sa se incalzeasca si adaugam gelatina deshidratata
- Apoi turnam laptele cu gelatina peste branza si amestecam
- Se da vasul cu crema la frigider pentru 15 minute pentru a se intari putin
Scoatem tava cu blatul copt
Il lasam putin sa se raceasca
Ii despride hartia de copt
Il taiem in jumatate
Apoi ,punem crema pe prima jumatate si adaugam si ultima jumatate de blat
Se da la rece timp de 4-5 ore
O BUNATATE
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu