duminică, 15 martie 2015

IMPLETITURI

Consolidare,Stabilizare definitiva


Ingrediente:
  • 500 g faina integrala 100% din grau
  • sare
  • 5 lg iaurt 0%
  • 5 lg lapte 1,5%
  • 1 ou (pt uns)
  • 1 lg drojdie uscata
  • 1 lgt ulei de masline
Mod de preparare aluat:
  • Intr-un vas se pune faina si sarea
  • Se face o gaura la mijloc si se pune drojdia si laptele (sa fie cald)
  • Apoi se adauga si iaurtul 
  • Se face o coca si se lasa la dopsit cca 40 minute 
Modelare/impletire:

Pasul 1


Pasul 2


Pasul 3


Pasul 4


Pasul 5


Pasul 6


Se pun pe foaie de copt in tava de la aragaz
Se ung cu ou si un pic de ulei de masline
Se introduc la cuptor pentru cca 30 minute la foc mic



Painea cea de toate zilele este gata!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu