marți, 10 martie 2015

PRAJITURA TRANSFORMATA


INGREDIENTE BISCUITI:
4 lg tarate de ovaz
2 lg indulcitor
2 lg tarate de grau
1/2 lgt praf de copt
1 lgt esenta cocos
1 lgt esenta vanilie
3 lg lapte praf
4 lg iaurt zuzu 0%


CREMA 
200 ml lapte
2 lg amidon
1 lg indulcitor
1 galbenus de ou
1 lgt esenta vanilie


GLAZURA :
100 ml lapte
1,5 lg cacao
1 lg indulcitor
1 lgt esenta vanilie
1 lg amidon


PREPARARE BISCUITI:
Intr-un vas se amesteca toate ingredientele 
Se lasa deoparte 5 minute
Pe foaie de copt in tava se intinde compozitita pe un strat
Se da la cuptor cca 15 minute la foc mediu

PREPARARE CREMA:
Intr-un vas se pune laptele
Apoi se adauga celelalte ingrediente
Se fierbe pana se ingroasa amestecand mereu sa nu se prinda

GLAZURA:
Se prepara ca si crema 
Prin fierbere

ASAMBLARE PRAJITURA:
Se taie foaia de biscuite in trei
Pe fiecare foaie se pune crema 
La ultima foaie pusa se pune glazura
Si gata
Se da la rece
E yummy!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu