miercuri, 18 martie 2015

PAINE FARA SEMINTE

(Etapa Croaziera ,Consolidare,Stabilizare)

Portie pentru 3 zile

INGREDIENTE:
1 ou
sare
6 lg tarate de ovaz
3 lg tarate de grau
3 lg gluten de grau
2 lg amidon de porumb
1 lgt drojdie uscata
1 lgt otet
1 lg crema de branza (eu am pus quark)
1 canita cu apa calda
zeama de la jumatate de lamaie pentru a stinge praful de copt




Mod  de preparare:
Intr-un vas se amesteca toate ingredientele
Se lasa aluatul 30 minute ,la dospit
Dupa ce a dospit ii dam forma de paine
Intr-o tava de chec sau pur si simplu in tava de la aragaz ,tapetata cu hartie de copt
Se pune painea la copt
Timpul coacerii cca 30 minute la foc mic
Se scoate painea din cuptor si se pune pe un prosop curat de bucatarie



Se consuma rece!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu