vineri, 27 martie 2015

NEGRESA CU SFECLA ROSIE

(Croaziera PL,CN,Stabilizare)


Ingrediente:
1 sfecla rosie de marime medie
2 lg cacao
1 lg esenta de vanilie
100 g crema de branza Delaco 0,2% 
4 lg tarate de ovaz
1 lg tarate de grau
3 oua
2 lg indulcitor
1 lgt praf de copt


Mod de preparare:
Curata sfecla ,taie-o in bucati mari si pune-o intr-un vas cu apa,la fiert
Intre timp ,amestecam toate ingredientele mentionate mai sus
Din sfecla fiarta se face un piure si se adauga la celelalte ingrediente
Va iesi o compozitie groasa,ca un aluat 
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se toarna compozitia obtinuta si se da la cuptor 30 minute
Scoate tava si lasa-o sa se raceasca
Pudrezi cu indulcitor sau lapte praf degresat ,apoi o sectionezi cum doresti,ce forme iti plac

E o bunatate
Se consuma rece
Yummy !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu