sâmbătă, 28 martie 2015

PRAJITURELELE ZANELOR

(Croaziera,CN,Stabilizare)


INGREDIENTE BRIOSE:
6 lg tarate de ovaz
2 oua
4 lg iaurt grecesc 0%
1 lgt praf de copt
2 lg indulcitor
coaja rasa de la jumatate de lamaie
1 lgt esenta de lamaie


GLAZURA:
4 lg fructe goji
2 lg indulcitor
100 ml apa
2 lg gelfix

Mod de preparare briose:
Se amesteca toate ingredientele uscate
Apoi se adauga cele 2 oua si iaurtul grecesc
Se pune compozitia in forme de briose din silicon
Timp de coacere 20 minute la foc mediu


Glazura se prepara astfel:
Intr-un vas ,se pune apa, indulcitorul si goji
Se fierbe pana  se leaga  siropul de coji
Dam vasul de pe foc si il lasam sa se raceasca
Glazura preparata se pune peste briose si se dau la rece
 O bunatate
Pentru zanele mele din grupul meu DUKAN DIET RELOADED
Va iubesc si va pup!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu