(Croaziera PL,CN,Stabilizare)
Ingrediente:
- 2 fire praz
- 3 fire ceapa verde
- 500 g pipote si inimioare
- 1 lg pasta de ardei
- 4 catei de usturoi
- 100 gr bulion(pasta de tomate)
- 1 lg ulei de masline
- 1 lg piper macinat
- 1 lg oregano
- 1 lg sare
- 1 lg otet de vin
- 200 ml apa
- 1 morcov
- 1 pastarnac
Mod de preparare:
- Se pun pipotele si inimile in apa cu sare cca 20 minute
- Apoi punem o oala la foc cu apa si sare
- Cand apa a fiert ,punem pipotele si inimioarele la oparit
- Dupa ce le-am spumuit si au fiert bine,le scoatem si le punem sub jet de apa rece
- Le taiem bucati mai mici
- Am tocat ceapa verde ,prazul ,morcovul ,pastarnacul si usturoiul
- Intr-un vas se pune uleiul de masline si ceapa
- Adaugam otetul dupa 5 minute si amestecam
- Dupa 10 minute adaugam pipotele si inimioarele,morcovul,pasta de ardei,piperul,sarea,usturoiul,pastarnacul si prazul taiat rondele de cca 1 cm grosime
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu