(CROAZIERA,CN,STABILIZARE)
Ingrediente:
4 oua
250 g quark
4 lg tarate de ovaz macinate
3 lg indulcitor pudra Clio
1 fiola esenta de vanilie
1/2 fiola esenta de rom
1/2 fiola de portocale
1/2 lgt esenta migdale
1 lg amidon de porumb gustin
1/2 lgt praf de copt
un praf de sare
Glazura:
2 lg indulcitor pudra
50 ml lapte degresat
100 g crema de branza 0,2%
1 lgt esenta de rom
Topping :
1 lg cacao
2 lg apa calda
1/2 lgt indulcitor
Preparare:
Se amesteca quarkul cu indulcitorul
Apoi se adauga ouale,sarea si aromele(esentele)
(fiecare ou se adauga la fiecare 2 minute si se amesteca)
Cu lingura de lemn se amesteca ,adaugand taratele in ploaie
Amidonul si praful de copt
Aluatul obtinut se toarna in forma de silicon sau intr-o alta forma ,tapetata cu hartie de copt
Timp de coacere 35 minute la foc mediu
Pentru glazura se amesteca toate ingredientele,laptele sa fie fiert.
Veti obtine o glazura ca un sirop gros
G lazura astfel preparata se toarna peste checul racit in prealabil
Se da la rece cateva ore
La servire se pune topping de cioco
Foarte bun si aromat
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu