(Croaziera PL,CN,Stabilizare)
Culorile in farfurie
Ingrediente:
4 pulpe de pui fara piele
1 sfecla rosie
1 ceapa
1 morcov
1 patrunjel
1 pastarnac
1/2 litru bors
1 ou
1 iaurt degresat
1 legatura patrunjel verde
1 legatura marar verde
1 legatura ceapa verde
1 legatura leustean
1 legatura loboda
sare
piper
1 lgt ulei de masline
Mod de preparare:
Legumele se spala,curata (patrunjel radacina,pastarnac,morcov,ceapa uscata)
Ceapa se taie marunt iar radacinoasele (cu exceptia sfeclei)se taie rondele
Se pun intr-o tigaie antiaderenta cu 1 lgt ulei de masline, la ,,calit"
Sfecla rosie se curata si se da prin razatoarea mare
Peste legumele sotate se pun bucatile de carne de pui(pulpe spalate si fara piele,taiate mai mici)
Dupa ce sau rumenit un picut ,se adauga apa ,aproximativ 1 litru si putina sare
Lasam sa fiarba la foc mic
Intre timp spalam zarzavatul verde si il tocam
Adaugam sfecla razalauita
Lasam sa fiarba
Intr-un castronel ,batem oul si cu iaurtul
Il punem in oala cand carnea e fiarta si legumele
Lasam sa dea un clocot
Punem borsul
Potrivim de sare,piper si stingem focul
Adaugam zarzavatul verde tocat si acoperim vasul
Foarte bun
Exceptional
Sanatos
Culorile in farfuria Dukan
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu