joi, 19 februarie 2015

VINETE USTUROIATE

INGREDIENTE:
(CROAZIERA PL)

  1. 2 vinete 
  2. 1 capatina usturoi
  3. otet
  4. ulei de masline
  5. sare
  6. patrunjel verde tocat(optional)
MOD DE PREPARARE

  1. Vinetele se taie felii
  2. Se presara cu sare si se lasa 15 minute
  3. Intre timp ,din 3/4 capatina de usturoi  se face un mujdei cu 1/2  lgt ulei de masline,sare,otet
  4. Feliile de vinete se sterg de sucul pe care si l-au lasat 
  5. Intr-o tigaie antiaderenta se pune 1 lgt ulei de masline  si se ,,prajesc,,feliile de vinete pe o parte si pe alta
  6. Se scot intr-o cratita
  7. Se toarna deasupra mujdeiul si se presara restul usturoiului 
  8. Se pune patrunjel verde tocat (daca vrei)
  9. Se lasa 30 minute la rece

YUMMY YUM!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu