joi, 19 februarie 2015

BRANZOIACE DUKAN

 INGREDIENTE 
(CROAZIERA PP/PL)
  1. 4 lg tarate de ovaz
  2. 2 lg tarate de grau
  3. 1 lg amidon de porumb
  4. 3 lg lapte praf 1% grasime
  5. 1 lgt drojdie uscata
  6. idulcitor dupa gust
  7. 1 ou
  8. 50 ml lapte
  9. 1 lgt esenta de vanilie

MOD DE PREPARARE

  1. Intr-un bol amesteci taratele
  2. Adaugi amidonul,laptele praf,indulcitorul,drojdia,oul si laptele lichid
  3. Amesteci bine si lasi compozitia aproximativ 15 minute

UMPLUTURA
  1. 250 g branza de vaci 0% grasime
  2. 1 ou
  3. 1 lgt  
  4. indulcitor dupa gust
  5. 1 lgt esenta de vanilie
  6. 1 lgt coaja rasa de lamaie
PREGATIRE UMPLUTURA
  1. Amesteci branza,oul,indulcitorul,vanilia,coaja de lamaie,amidonul si vei obtine o crema delicioasa ,care vei umple branzoaicele...
PREGATIREA BRANZOIACELOR

  1. Preincalzesti cuptorul
  2. In forme de silicon pui cate 1 lg  de aluat
  3. Peste aluat pui 1 lg umplutura
  4. Le dai la cuptor 5 minute
  5. Le scoti  si pui si celalalt aluat ramas peste ele
  6. Le pui la cuptor din nou 20-25 minute
  7. Se scot din cuptor si se lasa sa se racoreasca in forme
  8. Se servesc pudrate cu indulcitor


MINUNATE
INCEARCA-LE SI TE VEI CONVINGE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu