INGREDIENTE
(CROAZIERA PP/PL)
- 4 lg tarate de ovaz
- 2 lg tarate de grau
- 1 lg amidon de porumb
- 3 lg lapte praf 1% grasime
- 1 lgt drojdie uscata
- idulcitor dupa gust
- 1 ou
- 50 ml lapte
- 1 lgt esenta de vanilie
MOD DE PREPARARE
- Intr-un bol amesteci taratele
- Adaugi amidonul,laptele praf,indulcitorul,drojdia,oul si laptele lichid
- Amesteci bine si lasi compozitia aproximativ 15 minute
UMPLUTURA
- 250 g branza de vaci 0% grasime
- 1 ou
- 1 lgt FAINA Konjac- 100g
- indulcitor dupa gust
- 1 lgt esenta de vanilie
- 1 lgt coaja rasa de lamaie
PREGATIRE UMPLUTURA
- Amesteci branza,oul,indulcitorul,vanilia,coaja de lamaie,amidonul si vei obtine o crema delicioasa ,care vei umple branzoaicele...
PREGATIREA BRANZOIACELOR
- Preincalzesti cuptorul
- In forme de silicon pui cate 1 lg de aluat
- Peste aluat pui 1 lg umplutura
- Le dai la cuptor 5 minute
- Le scoti si pui si celalalt aluat ramas peste ele
- Le pui la cuptor din nou 20-25 minute
- Se scot din cuptor si se lasa sa se racoreasca in forme
- Se servesc pudrate cu indulcitor
MINUNATE
INCEARCA-LE SI TE VEI CONVINGE!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu