sâmbătă, 28 februarie 2015

RULADA DIN SPANAC

INGREDIENTE:


300 g spanac 
2 galbenusuri 
1 ou intreg
4 lg tarate de ovaz
sare,piper

UMPLUTURA:

250 g branza de vaci 0%(ProLacta)
1 legatura marar verde
sare
piper


MOD DE PREPARARE:

Spanacul se spala si se opareste ,apoi se toaca bine sau se da prin blender
Adaugam ouale,taratele,sare,piperul
Amestecate toate le -am pus in tava de la aragaz tapetata cu hartie de copt intinzand  ca pe un blat 
Am lasat la cuptor cca 15 minute la foc mediu

Umplutura am pregatit-o amestecand toate ingredientele mentionate mai sus 
Dupa ce am scos-o  din cuptor,am desfacut hartia  si am intins  umplutura uniform ,apoi am roluit-o ca in poza de mai sus si am dat-o la frigider 
E portia pentru 2 zile (contine 4 lg tarate)
E foarte buna si satioasa
POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu