INGREDIENTE:
300 g spanac
2 galbenusuri
1 ou intreg
4 lg tarate de ovaz
sare,piper
UMPLUTURA:
250 g branza de vaci 0%(ProLacta)
1 legatura marar verde
sare
piper
MOD DE PREPARARE:
Spanacul se spala si se opareste ,apoi se toaca bine sau se da prin blender
Adaugam ouale,taratele,sare,piperul
Amestecate toate le -am pus in tava de la aragaz tapetata cu hartie de copt intinzand ca pe un blat
Am lasat la cuptor cca 15 minute la foc mediu
Umplutura am pregatit-o amestecand toate ingredientele mentionate mai sus
Dupa ce am scos-o din cuptor,am desfacut hartia si am intins umplutura uniform ,apoi am roluit-o ca in poza de mai sus si am dat-o la frigider
E portia pentru 2 zile (contine 4 lg tarate)
E foarte buna si satioasa
POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu