INGREDIENTE BLAT RULADA
(CROAZIERA PL)
- 2 oua
- 2 lg indulcitor
- 4 lg crema de branza 2% grasime
- 2 lg tarate de ovaz
- 1 lg tarate de grau
- 1 lgt praf de copt
- 1 lgt esenta de vanilie
- 50 ml lapte 1,5% grasime
MOD DE PREPARARE
- Separi albusurile de galbenusuri
- Galbenusurile le amestecam cu restul ingredientelor
- Albusurile se bat spuma tare si se incorporeaza in compozitia rezultata din galbenusuri si ingredientele uscate
- In tava de la aragaz,tapetata cu hartie de copt se intinde compozitia cu o spatula de lemn pe toata suprafata tavii,uniform
- Se coace cca 15 minute
- Se scoate si se lasa sa se raceasca apoi se desprinde hartia de copt de pe blat
INGREDIENTE CREMA FISTIC
- 1 plic budinca de fistic fara zahar
- Se pregateste urmand pasii de pe ambalaj
- Cu aceasta crema(budinca)se umple rulada ,se ruleaza si se da la rece pana in momentul servirii
Un deliciu
Incearca si tu!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu