joi, 19 februarie 2015

RULADA CU CREMA DE FISTIC

INGREDIENTE BLAT RULADA
(CROAZIERA PL)
  1. 2 oua
  2. 2 lg indulcitor
  3. 4 lg crema de branza 2% grasime
  4. 2 lg tarate de ovaz
  5. 1 lg tarate de grau
  6. 1 lgt praf de copt
  7. 1 lgt esenta de vanilie
  8. 50 ml lapte 1,5% grasime

MOD DE PREPARARE

  1. Separi albusurile de galbenusuri
  2. Galbenusurile le amestecam cu restul ingredientelor
  3. Albusurile se bat spuma tare si se incorporeaza in compozitia rezultata din galbenusuri si ingredientele uscate
  4. In tava de la aragaz,tapetata cu hartie de copt se intinde  compozitia  cu o spatula de lemn pe toata suprafata tavii,uniform
  5. Se coace cca 15 minute
  6. Se scoate si se lasa sa se raceasca apoi se desprinde hartia de copt de pe blat

INGREDIENTE CREMA  FISTIC
  1. 1 plic budinca de fistic fara zahar
  2. Se pregateste urmand pasii de pe ambalaj
  3. Cu aceasta crema(budinca)se umple rulada ,se ruleaza si se da la rece pana in momentul servirii
Un deliciu
Incearca si tu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu