(TOATE ETAPELE)
INGREDIENTE :
- 3 oua
- 2 lg tarate de ovaz
- 1 lg gluten de grau
- 1 lg amidon de porumb
- 3 lg indulcitor
- 1 lg esenta de vanilie
- 1 lg esenta de rom
- 3 lg crema de branza 0,2%
- 1/2 plic praf de copt
MODE DE PREPARARE:
- Intr-un vas se pun ouale intregi si se bat cu indulcitorul
- Se adauga crema de branza
- Apoi tarata de ovaz,amidonul,glutenul
- Se mixeaza usor
- Adaugam esentele si praful de copt
- Compozitia se aseaza in forme de silicon care se pun in cuptorul preincalzit si se coc 20 minute pana cand prajiturile se rumenesc
- Dupa coacere,se lasa sa se raceasca.
- Prajiturile se scot ,intorcand formele si impingand cu degetul in partea lor centrala
- Eu am glazurat cateva cu budinca de ciocolata dar sunt foarte bune si simple
Sunt excelente la cafea sau ceai
Incearca-le si tu!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu