joi, 26 februarie 2015

VARZA CU CARNE DE PUI



INGREDIENTE:

  • 4 pulpe de pui fara piele
  • 1 varza mare sau 2 mici
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa medie
  • 200 ml suc de rosii
  • 2 rosii
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde tocat


MOD DE PREPARARE:

  • Curatam varza de de frunzele externe
  • Tocam varza julienne si o punem intr-un vas unde o frecam cu 2 lg sare
  • Spalam pulpele de pui si le punem intr-o tigaie antiaderenta 
  • Nu adaugam ulei in tigaie
  • Le ,,prajim,,pe o parte si pe alta
  • Curatam legumele ,le spalam si le taiem in cuburi mici
  • Punem intr-un vas ,un strat de varza si dupa aia pulpele si iarasi strat de varza si sucul de rosii
  • Condimentam si potrivim de sare
  • La foc mic fierbem 20-25 minute
  • Deasupra adaugam patrunjel verde tocat 



POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu