INGREDIENTE:
- 4 pulpe de pui fara piele
- 1 varza mare sau 2 mici
- 1 ardei gras
- 1 ceapa medie
- 200 ml suc de rosii
- 2 rosii
- cimbru
- sare
- piper
- patrunjel verde tocat
MOD DE PREPARARE:
- Curatam varza de de frunzele externe
- Tocam varza julienne si o punem intr-un vas unde o frecam cu 2 lg sare
- Spalam pulpele de pui si le punem intr-o tigaie antiaderenta
- Nu adaugam ulei in tigaie
- Le ,,prajim,,pe o parte si pe alta
- Curatam legumele ,le spalam si le taiem in cuburi mici
- Punem intr-un vas ,un strat de varza si dupa aia pulpele si iarasi strat de varza si sucul de rosii
- Condimentam si potrivim de sare
- La foc mic fierbem 20-25 minute
- Deasupra adaugam patrunjel verde tocat
POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu