joi, 19 februarie 2015

GRIS KOCH DUKAN


INGREDIENTE:
  1. 2  oua
  2. 2 lg tarate de ovaz
  3. 2 lg indulcitor
  4. 200 ml lapte 2% 
  5. coaja rasa de la o lamaie
  6. 1 lg esenta de vanilie
  7. 1 lg lapte praf 1%

MOD DE PREPARARE:
  1. Separi albusurile de galbenusuri
  2. Mixezi bine galbenusurile cu 1 lg indulcitor si coaja rasa de lamaie
  3. Mixezi albusurile spuma tare si adaugi la compozitia de mai inainte impreuna cu taratele
  4. Intr-o forma de silicon sau un vas iena ,torni compozitia
  5. O dai la cuptor preincalzit si lasi pana se rumeneste,la foc moderat.
  6. Intre timp,amesteci 200 ml lapte cu 1 lg indulcitor si esenta de vanilie si pui pe foc pana la fierbere
  7. Imediat ce ai scos vasul din cuptor cu budinca fierbinte,torni peste aceasta laptele fierbinte
  8. Laptele se absoarbe iar budinca se umfla



Este delicioasa

Se consuma rece
Pofta buna!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu