INGREDIENTE:
- 2 oua
- 2 lg tarate de ovaz
- 2 lg indulcitor
- 200 ml lapte 2%
- coaja rasa de la o lamaie
- 1 lg esenta de vanilie
- 1 lg lapte praf 1%
MOD DE PREPARARE:
- Separi albusurile de galbenusuri
- Mixezi bine galbenusurile cu 1 lg indulcitor si coaja rasa de lamaie
- Mixezi albusurile spuma tare si adaugi la compozitia de mai inainte impreuna cu taratele
- Intr-o forma de silicon sau un vas iena ,torni compozitia
- O dai la cuptor preincalzit si lasi pana se rumeneste,la foc moderat.
- Intre timp,amesteci 200 ml lapte cu 1 lg indulcitor si esenta de vanilie si pui pe foc pana la fierbere
- Imediat ce ai scos vasul din cuptor cu budinca fierbinte,torni peste aceasta laptele fierbinte
- Laptele se absoarbe iar budinca se umfla
Este delicioasa
Se consuma rece
Pofta buna!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu