sâmbătă, 21 februarie 2015

,,DOR DE ECLER"

INGREDIENTE PENTRU BAZA
(Croaziera,Consolidare,Stabilizare)
  1. 4 lg tarate de ovaz 
  2. 1 lg lapte praf 1%
  3. 1 ou
  4. 1 lg esenta vanilie
  5. 1 iaurt zuzu (mic)
  6. 1 lgt praf de copt
  7. 1 lg indulcitor lichid

MOD DE PREPARARE:
Se separa ouale si se bat spuma tare cu un praf de sare
Peste albusurile spuma se pun celelalte ingrediente
Intr-o tava iena tapetata cu hartie de copt se pune compozitia si se da la cuptor cca 20 minute


INGREDIENTE PENTRU CREMA!


250 g branza dulce de vaci 0%
1 ou,1 lg amidon,1 lg esenta de vanilie si 1 lg coaja rasa de lamaie
1 lg indulcitor lichid


MOD DE PREPARARE CREMA:

-Se separa ouale ca si la baza
-Branza,oul,indulcitorul ,coaja de lamaie,esenta se amesteca bine 
-Albusurile se bat spuma si se pun peste compozitia anterioara

Dupa cele 20 minute lasate pentru coacere baza,scoatem tava si punem compozitia (umplutura) 
Introducem din nou la cuptor pentru 30 minute


Deasupra  am pus budinca de ciocolata de la dr Oetker prepara dupa instructiunile de pe plic



E o bunatate de prajitura

Fenomenal de buna!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu