miercuri, 11 februarie 2015

PRAJITURA,,CIP CIP"

PRAJITURA,,CIP CIP"
*CROAZIERA PP/PL*


INGREDIENTE BLAT

  1. 4 oua
  2. 3 lg indulcitor
  3. 3 lg lapte praf degresat
  4. 2 lg tarate de ovaz
  5. 1 lg cacao 11% grasime
  6. 1 lgt praf de copt
  7. 4 lg lapte degresat 1,5%

PENTRU CREMA

  1. 300 ml lapte 1,5%
  2. 2 lg amidon de porumb
  3. 1 ou
  4. 2 lg indulcitor 
  5. 1 lgt esenta de vanilie

PENTRU GLAZURA

  1. 1 cutie de branza 0,2% grasime
  2. 2 lg indulcitor
  3. 1 lgt ness pentru desen (sablon)
  4. 1 lgt esenta de rom

PREPARAREA BLATULUI

  1. Se amesteca toate ingredientele cu exceptia albusurilor ce se bat spuma la final
  2. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se intinde compozitia obtinuta
  3. Se coace la foc potrivit cca 20 minute
  4. Se scoate tava,se lasa putin sa se raceasca dupa care se dezlipeste hartia de copt de pe spatele blatului obtinut
  5. Se taie in jumatate blatul

ASAMBLAREA
  1. Primul blat ,apoi crema
  2. Al doilea blat 
  3. Apoi glazura                                     
  4. Apoi sablonul 

E yammy yam!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu