PRAJITURA,,CIP CIP"
*CROAZIERA PP/PL*
INGREDIENTE BLAT
- 4 oua
- 3 lg indulcitor
- 3 lg lapte praf degresat
- 2 lg tarate de ovaz
- 1 lg cacao 11% grasime
- 1 lgt praf de copt
- 4 lg lapte degresat 1,5%
PENTRU CREMA
- 300 ml lapte 1,5%
- 2 lg amidon de porumb
- 1 ou
- 2 lg indulcitor
- 1 lgt esenta de vanilie
PENTRU GLAZURA
- 1 cutie de branza 0,2% grasime
- 2 lg indulcitor
- 1 lgt ness pentru desen (sablon)
- 1 lgt esenta de rom
PREPARAREA BLATULUI
- Se amesteca toate ingredientele cu exceptia albusurilor ce se bat spuma la final
- Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se intinde compozitia obtinuta
- Se coace la foc potrivit cca 20 minute
- Se scoate tava,se lasa putin sa se raceasca dupa care se dezlipeste hartia de copt de pe spatele blatului obtinut
- Se taie in jumatate blatul
ASAMBLAREA
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu