GUGULUF CIOCOLATOS
INGREDIENTE
- 4 oua
- 6 lg Tarate de ovaz 1 kg macinate
- 3 lg Tarate de grau 250 g
- 1 lg Gluten
- 150 ml lapte
- 2 lg Cacao
- 2 lg Xilitol 500
- 1 lg Esență de Rom Jamaica - MAXAroma
- 1 plic praf de copt stins cu otet
TOPPING ALB
- 3 lg Lapte Praf degresat 250g
- 5 lg lapte lichid
- 1 lg Xilitol 500
- 1 lg Esență de vanilie - MAXAroma
TOPPING NEGRU
- 3 lg Lapte Praf degresat 250g
- 5 lg lapte lichid 1,5%
- 1 lg Xilitol 500
- 1 lg Esență de Rom Jamaica - MAXAroma
MOD DE PREPARARE
- Intr-un bol amestecam toate ingredientele cu exceptia albusurilor
- Albusurile se bat spuma tare si se incorporeaza in compozitia obtinuta anterior
- Intr-o forma de guguluf,spalata cu apa rece si scursa bine se pune compozitia
- Se da la cuptor pt cca 30 minute
- Se scoate guguluful si se lasa sa se raceasca in forma
- Scoatem guguluful cand s-a racit foarte bine si il punem pe o farfurie tip platou
- Punem toppingul alb apoi toppingul negru
- Se pune la frigider timp de o ora sau pana in momentul servirii
E super bun
Incearca-l si tu!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu