vineri, 13 februarie 2015

GUGULUF DE CIOCOLATA

GUGULUF CIOCOLATOS



INGREDIENTE 

  1. 4 oua
  2. 6 lg   macinate 
  3. 3 lg 
  4. 1 lg 
  5. 150 ml lapte
  6. 2 lg 
  7. 2 lg  
  8. 1 lg 
  9. 1 plic praf de copt stins cu otet

TOPPING ALB

  1. 3 lg  
  2. 5 lg lapte lichid 
  3. 1 lg 
  4. 1 lg  

TOPPING NEGRU
  1. 3 lg  
  2. 5 lg lapte lichid 1,5%
  3. 1 lg 
  4. 1 lg  
 MOD  DE PREPARARE 

  1. Intr-un bol amestecam toate ingredientele cu exceptia albusurilor 
  2. Albusurile se bat spuma tare si se incorporeaza in compozitia obtinuta anterior
  3. Intr-o forma de guguluf,spalata cu apa rece si scursa bine se pune compozitia
  4. Se da la cuptor pt cca 30 minute
  5. Se scoate guguluful si se lasa sa se raceasca in forma
  6. Scoatem guguluful cand s-a racit foarte bine si il punem pe o farfurie tip platou
  7. Punem toppingul alb apoi toppingul negru
  8. Se pune la frigider timp de o ora sau pana in momentul servirii

E super bun
Incearca-l si tu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu