INGREDIENTE BISCUITI
- 4 lg Tarate de ovaz 500 g,
- 2 lg Tarate de psyllium
- 4 lg iaurt degresat pana in 2% grasime
- 3 lg Lapte Praf degresat - T-POR 0,
- 2 lg STEVERIT 150 g
- 1 lg Pudră de cacao degresată olandeză 10-12% Szafi
- 1 lingurita Pudră de Vanilie Bourbon 5g
- 1 lingurita Esență de Nucă de Cocos - MAXAroma,
- 1 lingurita Esență de migdale - MAXAroma
MOD DE PREPARARE
- Intr-un vas se pun toate ingrediente
- Se amesteca cu o lingura de lemn
- Se lasa 10 minute sa se umfle taratele
- Pe foaie de copt in tava de la aragaz sau in forme de silicon
- Cu o lingurita se pune din compozitie formand bicuiti rotunzi
- Se da la cuptor pt cca 15 -20 minute la foc mediu
- Se scot din cuptor si se lasa sa se raceasca in forme sau in tava
- Se scot si se umplu cu crema sau se consuma ca atare(eu i-am umplut cu crema de ciocolata)
CREMA DE CIOCOLATA
- 100 ml lapte degresat 1,5%
- 1 lg STEVERIT 150 g
- 1 lingurita Esență de Rom Jamaica - MAXAroma,
- 1 lg Pudră de cacao degresată olandeză 10-12% Szafi
- 1/2 lingurita FAINA Konjac- 100g
Toate ingredientele pentru crema se fierb pe foc ,mestecand intruna pentru a nu se prinde
Se umplu biscuitii cu aceasta crema delicioasa
Ingredientele le gasiti dand clik pe produsul scris cu rosu !
yummy yummy
Incearca-i si tu!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu