INGREDIENTE BLAT
-2 oua marimea M
-2 lg Tarate de ovaz 1 kg
-1 lg Tarate de grau 250 g
-1 lg crema de branza sau iaurt
-1/2 lingurita FAINA Konjac- 100g
-1 lg Praf de copt PALEO 60g
-50 ml lapte
UMPLUTURA
3 felii sunca york
-2 lg branza de vaci 0% grasime
PREPARARE BLAT RULADA
-Se amesteca toate ingredientele cu exceptia albusurilor
-Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare
-Se incorporeaza in compozitia obtinuta anterior
-In tava de la aragaz se pune hartie de copt si se toarna compozitia
-Se niveleaza pe toata suprafata tavii cu o spatula de lemn
-La foc mediu cca 15 minute
-Se scoate blatul din cuptor lasandu-se la racit in tava
-Cand s-a racit ,se ia foaia de copt de pe spatele blatului
-Se umple cu umplutura si se ruleaza
-Se da la rece


Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu