joi, 19 februarie 2015

RULADA CU SUNCA YORK SI BRANZA


INGREDIENTE BLAT

-2 oua marimea M
-1 lg crema de  branza sau iaurt
-1/2 lingurita  
-50 ml lapte

UMPLUTURA

3 felii sunca york
-2 lg branza de vaci 0% grasime

PREPARARE BLAT RULADA

-Se amesteca toate ingredientele cu exceptia albusurilor
-Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare
-Se incorporeaza in compozitia obtinuta anterior
-In tava de la aragaz se pune hartie de copt si se toarna compozitia 
-Se niveleaza pe toata suprafata tavii cu o spatula de lemn
-La foc mediu cca 15 minute
-Se scoate blatul din cuptor lasandu-se la racit in tava
-Cand s-a racit ,se ia foaia de copt de pe spatele blatului
-Se umple cu umplutura si se ruleaza
-Se da la rece  
-Se consuma rece

POFTA BUNA!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu