vineri, 30 martie 2018

Pasca bio cu branza si stafide

INGREDIENTE ALUAT:

200g de  
50g de  
3 lingurite de  
100-150 ml lapte semidegresat (1,5%)
1 lingura de  topit la bain-marie

CREMA DE BRANZA

200g de urda sau branza de vaci degresata(0%-0,4%)
50 g de tofu simplu in saramura
1 lingura coaja rasa de lamaie
1 lingura zeama de lamaie
2 linguri de 
4 linguri de  
2 galbenusuri de ou
1 lingura de   
1 lingura de  
150 g de 

PREPARARE ALUAT:
  1. Se pun intr-un bol toate ingredientele uscate, se face o mica gaura in mijloc si se adauga treptat laptele caldut , framantand continuu. Se adauga si 1 lingura de unt de cocos si se urmeaza procedeul intocmai pana ajungem la un aluat compact, nelipicios, care la atingere isi reia forma initiala. Se tine aluatul la dospit intr-un loc cald pentru cel putin 30-40 de minute si apoi de aseaza pe o tava de copt unsa in prealabil cu ulei de cocos. Eu am folosit una cu diametrul de 20 de cm (o pasca mai mica, dar destul de inalta).

    Crema
  1. Se pune branza intr-un vas, 1 bucatica de tofu desarat, sucul de la lamaie, esentele naturale,indulcitorul si drojdia inactiva mixandu-se pana totul devine o pasta fina cu gust demential. , se pun si stafidele in compozitie si se aseaza compozitia finala peste blat, in tava de copt. Deasupra se unge cu unt de cocos si se presara o lingura de drojdie inactiva.
  2. Se da pasca la cuptor pentru 30 de minute (180 de grade). Verificati la 20 de minute daca nu suntet siguri pe cuptor.





Să îmi spuneți cum v-a ieșit rețeta.
Un Paște plin de căldură alături de cei dragi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu