Ingrediente ( 45 de bucăți ) :
· 16 g de zeamă de lămâie
· 100 g de apă călduță
· Pentru ungere : opțional , Ulei Nucă de cocos VCO 250ml, sau Spray ulei nucă de cocos - Best Joy - 201ml
Mod de preparare :
Frământăm amestecul de făina cu apa și zeama de lămâie și-l lăsăm 10 minute la odihnă .
Frământăm aluatul pe o suprafață presărată cu Făină de fibre de bambus - Szafi Reform 300g , apoi îl întindem într-o foaie cu grosimea de 3-4 mm .
Tăiem aluatul cu forme pentru covrigei și le așezăm pe o tavă tapetată cu hârtie de copt . Le ungem cu ulei de nucă de cocos ( opțional ) .
Cele unse cu ulei sunt crocante , iar cele pe care nu le-am uns cu ulei sunt crocante pe afară , iar moale în mijloc .
Se coc 12 minute în cuptorul preîncălzit la 200 de grade .
Valoarea nutrițională pe bucată :
Valoare energetică : 10,6 kcal
Proteine : 0,3 g
Lipide : 0,05 g
Carbohidrați : 2,1 g
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu