sâmbătă, 10 martie 2018

Covrigei cu susan


Ingrediente ( 45 de bucăți ) :
·       16 g de zeamă de lămâie
·       100 g de apă călduță
·       Pentru ungere : opțional , , sau 

Mod de preparare :

Frământăm amestecul de făina cu apa și zeama de lămâie și-l lăsăm 10 minute la odihnă .
Frământăm aluatul pe o suprafață presărată cu    , apoi îl întindem într-o foaie cu grosimea de 3-4 mm .
Tăiem aluatul cu forme pentru covrigei și le așezăm pe o tavă tapetată cu hârtie de copt . Le ungem cu ulei de nucă de cocos ( opțional ) .
Cele unse cu ulei sunt crocante , iar cele pe care nu le-am uns cu ulei sunt crocante pe afară , iar moale în mijloc .

Se coc 12 minute în cuptorul preîncălzit la 200 de grade .

Valoarea nutrițională pe bucată :
Valoare energetică : 10,6 kcal
Proteine : 0,3 g
Lipide : 0,05 g
Carbohidrați : 2,1 g

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu