joi, 15 februarie 2018

Melci cu budinca de ciocolata


INGREDIENTE ALUAT:
150 gr de  
70 gr de 
10 gr coaja rasa de lamaie
10 gr zeama de lamaie
140 ml apa la temperatura camerei
1 gram 
1 ou de marimea M
30 gr 
+  pentru framantare aluat

UMPLUTURA:
100 g  
-se prepara conform instructiunilor de pe plic

MOD DE PREPARARE :

Amestecam ingredientele aluatului (in afara de faina)cu un tel manual,apoi adaugam faina si framantam aluatul.Aluatul va fi moale dar dupa cele 15 minute de odihna  va fi bun.

Intre timp tapetam o tava cu hartie de copt si incingem cuptorul la 180 grade.

Pe o suprafata presarata cu amestec de faina express framantam aluatul si-l intindem intr-o foaie de 23/19 cm .




Ungem foaia cu umplutura si rulam.
Taim rulada in 10 bucati.



Le asezam in tava, distantate.



Se coc 25-30 minute
Lasam sa se raceasca.



DELICIOSI

ENJOY!!!!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu