miercuri, 10 ianuarie 2018
TORT CU PISCOTURI SZAFI REFORM
INGREDIENTE PISCOTURI:
250 gr de Faina amestec pentru piscot alb,
180 gr de apa
40 gr zeama de lamaie
70 gr de ERITRIT PUDRA SZAFI Reform 500,
CREMA:
Budincă cu vanilie Bourbon Szafi Reform 70g,
Ciocolată Ștevia Raw - SOIA CROC 100g
200 ml lapte light(1,5%)
Merisoare 250 g
TOPPING:
Topping de ciocolata - fara zahar
PREPARARE PISCOTURI:
Amestecam faina cu eritritul,zeama de lamaie si apa
Aluatul poate fi putin linchid dar imediat se va intari
Tapetam o tava cu hartie de copt si cu ajutorul unui pos vom face piscoturile
Se coc 10-12 minute in cuptorul preincalzit la 180 grade.
CREMA se prepara astfel:
Intr-un vas punem la fiert lapte si praful de budinca pana se ingroasa,amestecand continuu sa nu se prinda.
Ciocolata o vom topi la bain -marie si o vom adauga peste budinca rece
ASAMBLARE:
Punem 1 rand de piscoturi apoi crema si merisoarele
Continuam cu un alt rand de piscoturi.
Se baga tortul la rece cateva ore
Inainte de servire se pune Topping de ciocolata - fara zahar
FOARTE DELICIOS.
INCEARCA-L SI TU!!!!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu