miercuri, 10 ianuarie 2018

TORT CU PISCOTURI SZAFI REFORM


INGREDIENTE PISCOTURI:
250 gr de  ,
180 gr de apa
40 gr zeama de lamaie
70 gr de  ,


CREMA:
,

200 ml lapte light(1,5%)
 

TOPPING:
 

PREPARARE PISCOTURI:
Amestecam faina cu eritritul,zeama de lamaie si apa
Aluatul poate fi putin linchid dar imediat se va intari
Tapetam o tava cu hartie de copt si cu ajutorul unui pos vom face piscoturile
Se coc 10-12 minute in  cuptorul preincalzit la 180 grade.

CREMA se prepara astfel:
Intr-un vas punem la fiert lapte si praful de budinca pana se ingroasa,amestecand continuu sa nu se prinda.
Ciocolata o vom topi la bain -marie si o vom adauga peste budinca rece

ASAMBLARE:
Punem 1 rand de piscoturi  apoi crema si merisoarele
Continuam cu un alt rand de piscoturi.
Se baga tortul la rece cateva ore
Inainte de servire se pune  

FOARTE DELICIOS.
INCEARCA-L SI TU!!!!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu