INGREDIENTE:
5 bucati gulii
60 gr de piept de pui sau curcan
1 ceapa rosie
2 catei de usturoi sau 1 lingurita usturoi granulat
sare,piper,boia dulce de ardei
patrunjel verde tocat(optional)
iaurt grecesc (2% grasime)
1 lingurita de FAINA Konjac- 100g
100 gr tofu ras
100 gr de Orez konjac 200 g,
Mod de preparare :
Cu o linguriță scoatem interiorul guliilor , și le fierbem în apă sărată împreună cu interiorul scos .
Pentru umplutură , într-o tigaie ,călim(cu 1 lingurita ulei de masline sau cocos) ceapa , usturoiul , adăugăm pieptul de pui tăiat în cubulețe , punem sare , piper ,orezul konjac, dacă nu are destul sos , turnăm puțină apă . Când luăm de pe foc adăugăm boia și pătrunjelul verde tocat.
Punem pe o tavă guliile și le umplem cu umplutura (carne,orez,etc) și cu puțin din interiorul lor . Bucățelele rămase din gulie punem lângă cele umplute , turnăm peste iaurtul grecesc amestecat cu faina de konjac și tofu și îl dăm la cuptor pentru 30-40 de minute .
POFTA BUNA!!!!
t
·
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu