miercuri, 17 ianuarie 2018

Gulie umplută cu orez konjac


INGREDIENTE:
5 bucati gulii
60 gr de piept de pui sau curcan
1 ceapa rosie
2 catei de usturoi sau 1 lingurita usturoi granulat
sare,piper,boia dulce de ardei
patrunjel verde tocat(optional)
iaurt grecesc (2% grasime)
1 lingurita de  
100 gr tofu ras
100 gr de ,


Mod de preparare :

          Cu o linguriță scoatem interiorul guliilor , și le fierbem în apă sărată împreună cu interiorul scos .
          Pentru umplutură , într-o tigaie ,călim(cu 1 lingurita ulei de masline sau cocos) ceapa , usturoiul , adăugăm pieptul de pui tăiat în cubulețe , punem sare , piper ,orezul konjac, dacă nu are destul sos , turnăm puțină apă . Când luăm de pe foc  adăugăm boia și pătrunjelul verde tocat.

          Punem pe o tavă guliile și le umplem cu umplutura (carne,orez,etc) și cu puțin din interiorul lor . Bucățelele rămase din gulie punem lângă cele umplute , turnăm  peste iaurtul grecesc amestecat cu faina de konjac și tofu și îl dăm la cuptor pentru 30-40 de minute .

POFTA BUNA!!!!

t
·       


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu