vineri, 5 ianuarie 2018
GALUSTE FARA GLUTEN
INGREDIENTE(250 gr )
70 gr de AMESTEC FĂINĂ PENTRU GALUȘTE SZAFI FREE 1000G
1 gr de Sare Albă - HIMALAYA Szafi 500
2 oua marimea M
25 gr de apa
Intr-un vas se pun 2 litri de apa sa fiarba
In alt vas amestecati ouale,sarea,apa si faina
Din aluatul obtinut se fac bucatele mai mici
Cand apa a dat in clocot adaugati galustele si fierbeti 5 minute (e suficient)
Apoi scoateti galustele fierte si le puneti in apa rece
Si cam atat......:)
Aceste galuste fara gluten se pot manca cu dieferite sosuri chiar si cu branza dulce (imitand pastele)
Se pot prepara cu ciuperci,carne de pui/curcan,etc etc.
Va doresc pofta buna!!!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu