vineri, 26 ianuarie 2018

CLATITE VIENEZE


Clatitele se fac conform retetei  

UMPLUTURA:
25 gr de branza de vaci slaba in grasimi(maxim 0,4%)
10 gr de  
5 gr de 
2 oua marimea M
1 praf de ,
coaja rasa de lamaie

SOSUL:
1 ou marimea M
2 linguri de  
1 cutie de  ,

ASAMBLARE:
Ungeti o tava (enna de preferinta)cu unt de cocos(mentionat mai sus)
Clatitele umplute cu umplutura de mai sus le asezati in tava
Peste clatite turanti sosul obtinut din ingredientele mentionate pentru sos
Introduceti tava in cuptor preincalzit la 180 grade 
Coaceti pana se rumenesc 

Pot fi servite calde sau reci
Foarte gustoase si satioase
Fara gluten,zahar sau soia

POFTA BUNA!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu