sâmbătă, 9 decembrie 2017

Rulada de porc cu ciuperci

Ingrediente:

  • file de porc/pulpa de porc(degresat) – 1.015 gr
  • ciuperci champignon – 8-10 bucati
  • ardei dulce uscat – 2 linguri
  • usturoi – 5 catei
  • paprika
  • sare, piper negru – dupa gust

Mod de preparare:

  1. Carnea de porc se taie cubulete, care se sareaza si pipereaza dupa gust.
  2. Se da putin prin blender (trebuie sa fie putin sfaramata).
  3. Se amesteca cu usturoiul pisat, ardeiul uscat si paprika.
  4. O forma se tapeteaza cu hartie de copt, se aseaza amestecul de carne cu ciupercile  intregi, presand bine.
  5. Se acopera cu o folie de aluminiu si se da la cuptor, aprox. 1 ora.
  6. Dupa ce este gata, se scoate din forma si se lasa la racit.
  7. Rulada se inveleste in folie de aluminiu si se da la frigider peste noapte.
  8. A doua-treia zi, rulada este din ce in ce mai buna.
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu