Ingrediente:
- file de porc/pulpa de porc(degresat) – 1.015 gr
- ciuperci champignon – 8-10 bucati
- ardei dulce uscat – 2 linguri
- usturoi – 5 catei
- paprika
- sare, piper negru – dupa gust
Mod de preparare:
- Carnea de porc se taie cubulete, care se sareaza si pipereaza dupa gust.
- Se da putin prin blender (trebuie sa fie putin sfaramata).
- Se amesteca cu usturoiul pisat, ardeiul uscat si paprika.
- O forma se tapeteaza cu hartie de copt, se aseaza amestecul de carne cu ciupercile intregi, presand bine.
- Se acopera cu o folie de aluminiu si se da la cuptor, aprox. 1 ora.
- Dupa ce este gata, se scoate din forma si se lasa la racit.
- Rulada se inveleste in folie de aluminiu si se da la frigider peste noapte.
- A doua-treia zi, rulada este din ce in ce mai buna.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu