vineri, 29 decembrie 2017

PLACINTA CU BUDINCA DE CIOCOLATA


-FARA GLUTEN
-FARA ZAHAR
-FARA SOIA
-FARA LAPTE

INGREDIENTE ALUAT:

70gr de  
50gr de  
1 praf de  ,
20gr de    ,
15gr de zeama proaspata de lamaie
170ml apa rece

Ingredientele se amesteca intr-un vas
Lasati deoparte cca 5 minute
Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius

Ingrediente crema de ciocolata:

35gr de  
150ml lapte light
10-15gr de  

Praful de budinca se amesteca cu laptele si indulcitorul
Se pune vasul pe foc sa fiarba pana se ingroasa,amestecand continuu sa nu se prinda

Aluatul se imparte in doua parti egale
Prima parte se pune in tava unsa cu ulei de cocos sau tapetata cu hartie de copt
Peste aluat se adauga budinca de ciocolata si se niveleaza uniform ,apoi se adauga si partea a doua de aluat
Introduceti tava in cuptorul preincalzit si coaceti placinta timp de 20-25 minute(depinde de cuptorul fiecaruia)

Scoateti placinta si lasati sa se raceasca
Inainte de servire pudrati cu  

POFTA BUNA!!!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu