Ingrediente piure :
· 1 gutui mai mare ( 187 g curățat )
· 0,5 g de ceapă pudră
· 0,5 g de usturoi granulat
· Un vârf de cuțit de piper
· 8 g de muștar dijon
· 60 g de apă
Mod de preparare piure :
Curățăm guruiul și-l tăiem în bucățele .
Turnăm apa într-o oală mai mică și călim gutuiul în ea , până se face moale .
Luăm oala de pe foc , îl amestecăm cu celelalte ingrediente și le fierbem .
Piureul va fi dens .
Mod de preparare piep de rață :
Spălăm două piepturi și le ștergem cu un prosop de bucătărie din hârtie .
Le crestăm în câteva locuri , și-l condimentăm cu sare și piper .
Lăsăm jumătate de oră să stea cu condimente .
Îl prăjim câte 2,5 minute pe ambele părți , într-o tigaie uscată , încinsă .
Le așezăm într-o tavă și-l coacem câte 20 de minute pe ambele părți în cuptorul cu grill preîncălzit la 180 de grade .
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu