ingrediente: 6 ouă 200 de grâu brânză (ex.ProdLacta 0% grasime)) 1 pachet de praf de copt (12 g) un praf Sare Albă - HIMALAYA Szafi 500
Mai intai am deschis cuptorul la 180 grade.Am bătut albușurile de ou într-o spumă dură și am amestecat gălbenușul cu brânză, praf de copt și sare.Peste spuma de albusuri am adaugat branza si am amestecat usor , asigurându-vă că spuma nu s-a mtaiat.In tava de la aragaz tapetata cu hartie de copt am pus cate 3 linguri din compozitie formand 4 cerculete lasand o distanță suficientă unul față de celălalt..Am lasat in cuptor timp de 12 minute , pana vor avea o culoare maro deschis frumos, dar poate fi, de asemenea, diferite.Am pus cate 4 bucati pe hartie pentru a avea spatiu sa creasca frumos.In total mi-au iesit 6 bucati.
Nu trebuie să vă fie frică cand veti vedea cum aluatul scos din cuptor se va lasa, este normal.. Dupa ce sau racit ,am pus un sos de iaurt cu usturoi si am razuit , Cașcaval din conopidă .
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu