INGREDIENTE :
- file de pui/piept de pui – 3 bucati
- 300 gr Cașcaval din conopidă
- 500 gr broccoli
- 300 gr champignon marinati
- verdeata multa(marar,patrunjel)
- rosii – pentru decor(obtional)
- 1 plic gelatina
- sare – dupa gust
Mod de preparare:
- Pieptul de pui se fierbe in apa cu sare, apoi se scurge de apa, se lasa la racit, iar mai tarziu se taie cubulete.
- Broccoli se fierbe in apa cu sare, se pune la racit si se impart buchetelele in bucati mai mici.
- Cascavalul se taie cubulete sau fasii.
- Pe fundul unei forme se aseaza verdeata, broccoli, champignon, pui, cascaval.
- Gelatina se dizolva in 3 linguri de apa rece. Se lichefiaza si se toarna peste celelalte ingrediente
- Se da la frigider pentru 3-4 ore, pana se intareste bine.
- Fundul formei se pune putin sub apa fierbinte ca sa se desprinda mai usor si se rastoarna aspicul pe un platou.
- Se decoreaza cu rosii si se poate servi.
- POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu