joi, 14 decembrie 2017

Aspic dietetic


INGREDIENTE :

  • file de pui/piept de pui – 3 bucati
  • 300 gr 
  •  500 gr broccoli
  •   300 gr champignon marinati
  • verdeata multa(marar,patrunjel)
  • rosii – pentru decor(obtional)
  • 1 plic gelatina
  • sare – dupa gust
  • Mod de preparare:

    1. Pieptul de pui se fierbe in apa cu sare, apoi se scurge de apa, se lasa la racit, iar mai tarziu se taie cubulete.
    2. Broccoli se fierbe in apa cu sare, se pune la racit si se impart buchetelele in bucati mai mici.
    3. Cascavalul se taie cubulete sau fasii.
    4. Pe fundul unei forme se aseaza verdeata, broccoli, champignon, pui,  cascaval.
    5. Gelatina se dizolva in 3 linguri de apa rece. Se lichefiaza si se toarna peste celelalte ingrediente 
    6. Se da la frigider pentru 3-4 ore, pana se intareste bine.
    7. Fundul formei se pune putin sub apa fierbinte ca sa se desprinda mai usor si se rastoarna aspicul pe un platou.
    8. Se decoreaza cu rosii si se poate servi.
  • POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu