INGREDIENTE ALUAT:
250g AMESTEC FĂINĂ EXPRES
120g Unt Alimentar de Nuca de cocos
100g ERITRIT PUDRĂ SZAFI Reform 250
1 ou marimea M
1 lingurita Praf de copt
1 lingurita Pudră de Vanilie Bourbon
2-3 linguri Făină de fibre de bambus - Szafi pentru intindere aluat
4 linguri Nucă de Cocos ras Szafi pentru "tepi" :)
PENTRU GLAZURA :
35g Budincă cu gust de ciocolată Szafi Reform 70g se adauga la 200ml lapte si se fierbe pana se ingroasa
PREPARARE ALUAT:
Intr-un castron am amestecat oul,amestecul de faina,untul de cocos,eritritul pudra,ptaf de copt,pudra vanilie(vezi foto)
Amestecat cu mana totul
Din aluatul obtinut am facut bucatele mici(galuste) si le-am modelat in palma
Urmati pasii conform desfasurarii pozelor de mai jos :
Blatul de lucru este presarat cu faina de bambus
...am pus aluatul in forma de con pe hartie de copt in tava de la aragaz(vezi foto)
In cuptorul preincalzit la 180 grade am introdus tava cu conurile din aluat
Timp de coacere 25 min
Dupa ce le-am scos din cuptor le-am lasat sa se raceasca complet
..in doua castronele am pus fulgii de cocos pentru tepi si budinca de ciocolata pentru glazura
..si o bagheta din plastic(betisor) pentru a picta ochisorii aricilor :)
..incepem formarea aricilor :)
Am pictat un ochi și un nas cu o baghetă de plastic :)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu