luni, 27 noiembrie 2017
TORT DE SARBATOARE
INGREDIENTE BLAT
250g AMESTEC FĂINĂ CU CAROB PENTRU PIȘCOT ȘI BRIOȘE SZAFI FREE 1000G
20g ERITRIT PUDRĂ SZAFI Reform 250
30g zeama de lamaie
185 ml apa
100g Gem de capsuni si mere rosii 350g Szafi Reform
1 lingura Esență de Ciocolată - MAXAroma
UMPLUTURA:
100g Gem de caise
200g Gem de capsuni si mere rosii 350g Szafi Reform
GLAZURA:
25g , Pudră de cacao
25g ERITRIT PUDRĂ SZAFI Reform 250
30ml apa
Mod de preparare: Preîncălziți cuptorul la 190 de grade. Se cântăresc ingredientele de blat într-un castron prin adăugarea făinii , apoi se amestecă cu un tel manual cu mișcări rapide. Într-o formă de tort de 20 cm aprox. Coaceți în 30de minute.
Taiati blatul de tort in doua parti egale
Pe prima foaie ungeti cu gemurile mentionate mai sus la umplutura
Peste gemuri puneti cea de-a doua foaie unde o veti unge cu glazura (pudra de cacao si eritrit pudra,apa)
Nivelati uniform glazura
Pentru decor folositi orice fruct doriti,sau il decorati cum va place (folositi-va imaginatia)
Lasati tortul la rece cateva ore
Inainte de servire il taiati in ce forme doriti
POFTA BUNA!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu