luni, 27 noiembrie 2017

TORT DE SARBATOARE


INGREDIENTE BLAT

250g  
20g  
30g zeama de lamaie
185 ml apa
100g  
1 lingura  

UMPLUTURA:
100g  
200g  
GLAZURA:
25g 
25g  
30ml apa


Mod de preparare: Preîncălziți cuptorul la 190 de grade. Se cântăresc ingredientele de blat într-un castron prin adăugarea făinii , apoi se amestecă cu un tel manual cu mișcări rapide. Într-o formă de tort de 20 cm aprox. Coaceți în 30de minute.
Taiati blatul de tort in doua parti egale
Pe prima foaie ungeti cu gemurile mentionate mai sus la umplutura
Peste gemuri puneti cea de-a doua foaie unde o veti unge cu glazura (pudra de cacao si eritrit pudra,apa)
Nivelati uniform glazura
Pentru decor folositi orice fruct doriti,sau il decorati cum va place (folositi-va imaginatia)






Lasati tortul la rece cateva ore
Inainte de servire il taiati in ce forme doriti

POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu