Are calorii negative si este foarte benefic in alimentatia celor ce sufera de gastrita si nu numai,
Prepara un piure de telina cu un ou posat servit deasupra si vei avea parte de un pranz satios, fara consecinte negative asupra siluetei
INGREDIENTE:
O bucata radacina telina
2 linguri Unt Alimentar de Nuca de cocos - 2501 lingura Ulei cocos 2 linguri Seminte in 150 g, Sare Albă - HIMALAYA Szafi 500 dupa gust MOD DE PREPARARE:
- Telina se curata, se taie felii sau cuburi si se pune la fiert in apa cu sare.
- Dupa ce s-a fiert, se paseaza cu blenderul si se adauga untul.
- Intr-o tigaie cu ulei incins se rumeneste 2-3 minute inul apoi se toarna peste portiile cu piure de telina.
- Se serveste alaturi de salata verde si cu ou posat deasupra sau cu Chiftelute cu tarate de ovaz si nuca
POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu