INGREDIENTE:
2 oua
4 linguri tarate de ovaz
2 linguri Amestec faina pt patiserii dulci
1 lingura Unt Alimentar de Nuca de cocos - 250
4 linguri Merisoare 250 g (umplutura)
100 ml lapte degresat
1 lingurita drojdie uscata
1 lingurita praf de copt
2 linguri indulcitor Xilitol 500
2 linguri Pudra roscove
PREPARARE:
Intr-un vas se bat cele doua oua cu indulcitorul
Drojdia se dizolva in lapte caldut si se torana peste ouale batute
Adaugam ingredientele uscate cu exceptia celor doua linguri de cacao sau pudra de roscove
Untul de cocos se topeste si se adauga peste celelalte ingrediente
Omogenizam compozitia si vom obtine un aluat compact si putin lipicios
Pe o foaie de copt presarata cu cacao (sau pudra de roscove) vom intinde aluatul de cca 5 mm grosime
Umplem foaia cu merisoare , rulam aluatul si il lasam la frigider cca 15 minute
Cand l-am scos de la rece, il feliem,il asezam pe hartie de copt si se da la cuptor.
Timpul de coacere este de 20 minute la foc mediu
Se scot si se pudreaza cu indulcitor sau lapte praf degresat
Deliciosi si dietetici
Fara zahar ,fara carbohidrati fara faina
POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu