sâmbătă, 4 februarie 2017

PRAJITURI CU CACAO SI MERISOR


INGREDIENTE:
2 oua
4 linguri tarate de ovaz
4 linguri  (umplutura)
100 ml lapte degresat
1 lingurita drojdie uscata
1 lingurita praf de copt
2 linguri indulcitor  
2 linguri  

PREPARARE:
Intr-un vas se bat cele doua oua cu indulcitorul
Drojdia se dizolva in lapte caldut si se torana peste ouale batute
Adaugam ingredientele uscate cu exceptia celor doua linguri de cacao sau pudra de roscove
Untul de cocos se topeste si se adauga peste celelalte ingrediente 
Omogenizam compozitia si vom obtine un aluat compact si putin lipicios
Pe o foaie de copt presarata cu cacao (sau pudra de roscove)  vom intinde aluatul de cca 5 mm grosime
Umplem foaia cu merisoare , rulam aluatul si il lasam la frigider cca 15 minute
Cand l-am scos de la rece, il feliem,il asezam pe hartie de copt si se da la cuptor.
Timpul de coacere este de 20 minute la foc mediu
Se scot si se pudreaza cu indulcitor sau lapte praf degresat

Deliciosi si dietetici
Fara zahar ,fara carbohidrati fara faina

POFTA BUNA!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu