sâmbătă, 14 ianuarie 2017

TOCANITA DE CEAPA CU PUI


INGREDIENTE
3 cepe mari
300 g carne de pui (eu am pus piept de pui)
1 lingurita ulei de masline
200 ml suc de rosii 
100 g rosii in sos 
sare,piper ,piper boabe,boia dulce de ardei,marar,patrunjel,3 catei de usturoi tocati

Se curata ceapa si se spala
Carnea de pui spalata si taiata bucati o punem in tigaie cu uleiul de masline si ceapa tocata
Lasam tigaia pe foc pana ce carnea devine aurie 
Adaugam sucul de rosii,rosiile in sos si celelalte ingrediente mentionate mai sus
Se lasa sa fiarba la foc mic pana ce scade sosul

Pentru salata de varza am folosit :

1 varzuca mica rosie pe care am taiat-o fin 
Apoi am frecat-o putin cu sare
Am adaugat 1 lingurita ulei de masline,1 lingura otet 

Sanatos si bun

POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu