vineri, 28 octombrie 2016

PRAJITURA CU RONDELE DE DOVLEAC

INGREDIENTE:
7 rondele dovleac placintar
1 lingura coaja de portocala taiata marunt
2 linguri indulcitorSlimSugar 500
1/2 cutie crema de cocos Cocomas - cremă de cocos
1 lingurita Făină de Konjac
2 linguri iaurt light
PREPARARE:
Rondelele de dovleac le asezam pe hartie de copt in tava de la aragz
Introducem tava in cuptor si lasam dovleacul sa se coaca
Cat timp se coc rondelele ne ocupam de crema de cocos
Intr-un vas punem  1/2 cutie crema(mentionata mai sus),faina de konjac,indulcitor si cele doua linguri de iaurt light,amestecam bine si incepem asamblarea prajiturii
Intr-o forma de silicon ,punem primul strat de coaja de portocala taiata cat mai marunt,cubulete mici
Peste coaja de portocala ,asezam 4 rondele (maricele)de dovleac copt
Peste rondelele de dovleac punem crema de cocos  si nivelam uniform
Adaugam si cele 3 rondele ramase ,si introducem forma/tava in cuptor
Coacem prajitura cca 20 minute la foc mic pana se rumeneste putin

POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu