INGREDIENTE:
7 rondele dovleac placintar
1 lingura coaja de portocala taiata marunt
2 linguri indulcitorSlimSugar 500
1 lingura Eritritol cu scorțișoare - cristal
1/2 cutie crema de cocos Cocomas - cremă de cocos
1 lingurita Făină de Konjac
2 linguri iaurt light
PREPARARE:
Rondelele de dovleac le asezam pe hartie de copt in tava de la aragz
Presaram pe fiecare Eritritol cu scorțișoare - cristal
Introducem tava in cuptor si lasam dovleacul sa se coaca
Cat timp se coc rondelele ne ocupam de crema de cocos
Intr-un vas punem 1/2 cutie crema(mentionata mai sus),faina de konjac,indulcitor si cele doua linguri de iaurt light,amestecam bine si incepem asamblarea prajiturii
Intr-o forma de silicon ,punem primul strat de coaja de portocala taiata cat mai marunt,cubulete mici
Peste coaja de portocala ,asezam 4 rondele (maricele)de dovleac copt
Peste rondelele de dovleac punem crema de cocos si nivelam uniform
Adaugam si cele 3 rondele ramase ,si introducem forma/tava in cuptor
Coacem prajitura cca 20 minute la foc mic pana se rumeneste putin
POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu